Mer redaktionellt foto och mindre kommersiellt. / by Christian Andersson

Fotograf_Malmo_Christian_Andersson_Apeloga_450.jpg

Just nu pryder mina bilder framsidorna av de senaste upplagorna av Språktidningen, Akademikern (både fram och baksida faktiskt) och tidningen M. Fint att se hur de redaktionella uppdragen har fortsatt att komma in trots pandemin. I övrigt är branschen fortfarande ganska låst, många företag och organisationer har foten på bromsen.

Det var länge sen jag fotade så mycket redaktionellt som just nu, det känns både kul och peppigt. Tidningen Akademikern som görs av A4 har genomgått en lätt redesign och det känns kul att få vara en liten del av den.

Fotograf_Malmo_Christian_Andersson_Apeloga_2.jpg
Fotograf_Malmo_Christian_Andersson_Apeloga_1.jpg

För Språktidningen har jag träffat och fotograferat skådespelaren Magnus Schmitz som uttalar sig om dialekter på film. Kul att det landade i ett omslag. Här är ett par andra bilder från den fotograferingen.

Fotograf_Malmo_Christian_Andersson_Apeloga_5.jpg
Fotograf_Malmo_Christian_Andersson_Apeloga_6.jpg

För tidningen Motor träffade jag lyxbilsbyggaren Leif Tufvesson på Caresto. Han visade fantastiska bilar, men mycket var tyvärr delar av projekt som inte fick fotograferas. Bland dem, batmobilen, som var inne på reparation. Bilen köptes 2019 för miljonbelopp av en saudisk prins och hade krockskadats av nån influencer som hade tagit sig en testtur.

Fotograf_Malmo_Christian_Andersson_Apeloga_0.jpg
Fotograf_Malmo_Christian_Andersson_Apeloga_9.jpg
Fotograf_Malmo_Christian_Andersson_Apeloga_8.jpg